Flipkart Fake Or Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake 2020 – Win Assured Gift Cards & Super coins Daily

Posted on |

Flipkart Fake Or Not Fake, Flipkart Quiz Answers, Flipkart App Quiz Answers, Flipkart Todays Answers

Flipkart has started a new quiz where you can win Flipkart Gift Vouchers, Supercoins Daily

Read and follow the below steps to win the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz:-

  1. First Of All Just Login/Signup Into Your Flipkart App Account.
  2. Now Click Video Section Of Flipkart | You Can See Video Option From Footer Menu Beside Super coin Button.
  3. There You Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video.
  4. Click On Start Video & You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give Correct Answers.
  5. Don’t worry about the answers, we will give you all answers Daily.

Join our Telegram Channel for best deals and offers

Join now GrabMyDeals

You will get these benefits after joining the telegram channel Read Here

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 14th September 2020

Question 1. The river Indus originates from China

Answer 1. Not fake

Question 2. The word quarantine comes from a word meaning 40 days

Answer 2. Not fake

Question 3. There was a superhero comic book on Sunil Gavaskar

Answer 3. Not fake

Question 4. Zebras are white-skinned animals with black stripes

Answer 4. Fake

Question 5. 5g Network is fatal to birds

Answer 5. Fake

 

Flipkart Video Rewards: Play Flipkart Video Presents Fake Or Not And Win Assured Rewards.

1. Rs.1000 Gift Vouchers For 100 Winners.

2. Rs.50 Gift Vouchers For 3000 Winners.

3.  Super coins For Remaining Winners.

 

( 17 September ) Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Question 1. Its harmful to go for a swim right after eating?.

Answer 1 :-Fake

Question 2. Neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award?

Answer 2 :- Fake

Question 3. A full grown python can eat a whole person?

Answer 3 :- Not fake

Question 4. Former us president Richard Nixon called indian women most unattractive?

Answer 4 :- Not fake

Question 5. Edible cups are being used at a tea stall in Tamil nadu?

Answer 5 :- Not fake

(16 September) Flipkart Fake or Not Fake Answers

Question 1) Indian soldiers posted in galwan valley celebrated Ganesh chaturthi?

Answer: Fake

Question 2) Some agencies around the world provide friends and family on rent?

Answer: Not Fake

Question 3) The Sun is Yellow in colour?

Answer: Fake

Question 4) A small gender reveal party started a forest fire in the USA?

Answer: Not Fake

Question 5) chicken pox originated from chicken?

Answer: Fake

One thought on “Flipkart Fake Or Not Fake 2020 – Win Assured Gift Cards & Super coins Daily”

Leave a Reply